15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

Açıklama: 15 Temmuz gecesi ihanete karşı sadakate, cesarete ve şehadete şahit olunduğunu belirten Başkan, “15 Temmuz gecesi vatan uğruna şehit düşen 251 vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle yad ediyorum” dedi.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 16 Temmuz 2021
Geçerli Tarih: 27 Eylül 2021, 06:09

Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5’inci yıl dönümü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hainlerin bu organize ihanetine karşı aziz milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara dökülmüş, genci yaşlısı, kadını erkeğiyle korkmayı, kaçmayı değil vatana, millete, bayrağa ve ezana sahip çıkmayı seçmiştir. 15 Temmuz gecesi ayağa kalkan aziz milletimiz tarih olmaya razı olmamış, tarih yazmayı başarmıştır.

Rabbime şükürler olsun ki bizler o gece, hainlerin emellerini kursaklarında bırakan milletimizin destansı direnişine ve cesaretine, bedenlerini bu vatan için siper eden şehitlerimizin şehadetine, gazilerimizin kahramanlıklarına şahit olduk. Bu aziz millet, millî ve manevî değerlerimizi istismar etmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğini, fitne karşısında tek yürek olacağını o gün göstermiştir.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 5’inci yılında bir kez daha vatanımıza sahip çıkan yüce milletimize teşekkür ediyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle o kara gecede vatan uğruna şehit düşen 251 vatandaşımızı rahmetle anıyor, gazilerimizi de minnetle yad ediyorum.