Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Açıklama: Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, Yeni yıl mesajında 2021 yılının Yeşilova halkına; sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 31 Aralık 2020
Geçerli Tarih: 23 Ekim 2021, 02:36

Yeni Yılınız Kutlu Olsun
Belediye olarak yoğun çalışmalarla 2020 yılını tamamlayarak, yeni umutlarla 2021 yılına birlikte adım atıyoruz. Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa öncelikle sağlık, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim.

2020 yılında Yeşilova'da her alanda beldemizi ileriye taşıyacak birçok çalışmalar yapılarak, önemli mesafeler alındı.

2021 yılı da, Yeşilova'nın ilerlemesi, kalkınması ve her alanda daha ileri seviyeye gelmesi için yeni plan ve projelerin hazırlanıp uygulanacağı bir dönem olacaktır. Çok çalışırsak ve başaracağımıza inanırsak ulaşamayacağımız hedef yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının kasabamız, ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için sağlık, huzur ve barış dolu aydınlık bir gelecek getirmesini temenni ediyor, siz değerli Yeşilova halkının yeni yılını kutluyorum.