Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Açıklama: Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Kategori: Dini Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 29 Temmuz 2020
Geçerli Tarih: 24 Ekim 2020, 12:53

Başkan Veyis BAYSAL’ın Kurban Bayramı mesajı;

"Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilindiği üzere Bayramlar; birleştirici ve bütünleştirici özelliği ile toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. İyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimizdir. Kısacası Bayramlarımız millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Kurban Bayramının insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”