Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Açıklama: Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Kategori: Dini Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 23 Mayıs 2020
Geçerli Tarih: 05 Ağustos 2020, 14:17

Başkan Veyis BAYSAL, “Bütün hemşehrilerinin ve İslâm âleminin Ramazan Bayramını kutluyorum. Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir.

Bütün dünya da olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs salgını olumsuz etkilerini gösterdi. Bu sıkıntılı günlerimizi sağlıklı atlatabilmemiz için alınan tedbirlere uyarak bayramımızı  sevdiklerimiz için evlerimizde kalarak geçirmeliyiz.

Bu anlamlı bayramın Yeşilova halkı için, milletimiz ve ülkemiz için sağlık, dostluk, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşehrilerimin ve İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum."