Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Kutlu Olsun

Açıklama: Belediye BaşkanıVeyis BAYSAL, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı...
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 17 Mart 2020
Geçerli Tarih: 24 Ekim 2020, 12:35

ÇANAKKALE ZAFER - 18 Mart 1915

Belediye Başkanı Veyis BAYSAL mesajında, "Çanakkale Zaferi, nesilden nesile aktarılan bir kahramanlık destanıdır"

"18 Mart 1915, dünyaya gösterdiğimiz şanlı destanımızın tarihidir. Bizler bu vatan için canıyla, kanıyla savaşan ve feda eyleyen ecdadımızın aziz hatıralarını yaşatmak, emanetlerine sahip çıkmakla mükellefiz. Bu vatan toprakları, ülkesi için, bayrağı için, vatanı için, milleti için uğrunda hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimizin bizlere mirasıdır.

Bu duygularla, Çanakkale Zaferi'nin 105. yılını kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan için can veren aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyorum" dedi.