Başkandan Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

Açıklama: Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan bir mesaj yayınladı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 07 Mart 2020
Geçerli Tarih: 24 Ekim 2020, 12:34

“Kadınlar, bizim topraklarımızda hem toplumun hem ailenin temelidir. Bir anne, bir eş, bir evlat olarak kadın toplumu dönüştüren ve istikamet verendir. Eğer kadın mutluysa ülke de mutludur. Eğer kadın umut içindeyse, o ülke de umut içindedir. Kadınlarını dışlayan, ikinci sınıf muamele yapan ülkeler asla ilerleyemezler.

Bizim medeniyet değerlerimize göre kadın kutsal bir varlıktır. Peygamber Efendimiz, ‘Cennet anaların ayağının altındadır buyurmuştur.’ Dolayısıyla kadınları korumak, kollamak ve onların daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizlerin görevidir.

Bu vesileyle Beldemizdeki kadınlarımız başta olmak üzere, Türkiye’deki ve dünya üzerindeki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”