Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Açıklama: Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, Yeni yıl mesajında 2020 yılının Yeşilova halkına; sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 30 Aralık 2019
Geçerli Tarih: 24 Şubat 2020, 06:15

Yeni Yılınız Kutlu Olsun
Belediye olarak yoğun çalışmalarla 2019 yılını tamamlayarak, yeni umutlarla 2020 yılına birlikte adım atıyoruz. Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim.

2019 yılında Yeşilova'da her alanda beldemizi ileriye taşıyacak birçok çalışmalar yapılarak, önemli mesafeler alındı.

2020 yılı da, Yeşilova'nın ilerlemesi, kalkınması ve her alanda daha ileri seviyeye gelmesi için yeni plan ve projelerin hazırlanıp uygulanacağı bir dönem olacaktır. Çok çalışırsak ve başaracağımıza inanırsak ulaşamayacağımız hedef yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle 2020'nin ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış dolu aydınlık bir gelecek getirmesini temenni ediyor, siz değerli Yeşilova halkının yeni yılını kutluyorum.