29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

Açıklama: Yeşilova Belediye BaşkanıVeyis BAYSAL, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, Cumhuriyet’in 96. yılını kutladı.
Kategori: Milli Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 28 Ekim 2019
Geçerli Tarih: 06 Aralık 2019, 06:22

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

"Cumhuriyetimizin ilanının 96. yıldönümünü Milletçe büyük bir gurur ve coşku içinde kutladığımız bu anlamlı günde tüm vatandaşlarımıza sevgilerimi, saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum.

Cumhuriyet’in ilanı, Büyük Türk milletinin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyet, tarihin hiçbir döneminde esaret altında yaşamayan, bağımsızlığına düşkün aziz milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin bir ifadesidir.

Cumhuriyet; Anadolu insanının Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının önderliğinde verdiği emsalsiz mücadelenin, onurlu duruşunun, vatan sevgisinin, egemenliğine sahip çıkma ve bağımsız yaşama iradesinin ortaya çıkardığı kutlu bir eserdir.

Aziz milletimiz, Cumhuriyetimizin kuruluşundaki ortak duygular ve hedef etrafında kenetlenerek bugünlere gelmiştir. Milletimiz yaşadığımız tüm badireleri birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı başarmıştır. Milletimiz Cumhuriyetini ve millî egemenliğini her zaman koruyacak ve sahip olduğumuz değerlere bağlılığını devam ettirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklâl mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimize bağımsızlığı armağan eden bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Yeşilovalı hemşehrilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.