Başkan Veyis BAYSAL'ın 15 Temmuz Mesajı

Açıklama: Belediye Başkanımız Sayın Veyis BAYSAL'ın 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Kategori: 15 Temmuz Destanı
Eklenme Tarihi: 14 Temmuz 2019
Geçerli Tarih: 06 Aralık 2019, 07:08

Tarihi nice zafer ve destanlarla dolu yüce milletimiz bir kez daha ecdadına ve tarihine yakışır şekilde 15 Temmuz gecesi darbeye kalkışan Fetöcü hainlere ve işbirlikçilerine gereken dersi vermiştir. Hainler topluluğunun uçak, tank ve ağır silahlarına karşı İstiklal Marşımızdaki gibi göğsünü siper ederek tarihte eşi benzeri görülmemiş bir kahramanlıkla göğsünü siper etmiştir.

O gece, milletin cesaretini kırmak için yaptıkları her saldırıyla cesaretimiz daha da artmış, tarihimizin en görkemli destanlarından biri yaşanarak yazılmıştır. Hemşehrimiz Şehit Emniyet Müdürü ÖNDER GÜZEL gözünü kırpmadan şehadete koşmuş, al bayrağın kalbindeki yıldız olmuştur.

Bizler şehitlerimizin emaneti olan bu topraklarda, aynı inanç ve vatan sevdasıyla güzel Türkiye’mizin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz. Vatan uğruna canını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı, hayırlı ömürler ve ailelerine sabır diliyorum.

Yeşilova Belediye Başkanı