Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Açıklama: Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Kategori: Dini Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 03 Haziran 2019
Geçerli Tarih: 06 Aralık 2019, 07:07

Yeşilova Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Veyis BAYSAL, “Bütün hemşehrilerinin ve İslâm âleminin Ramazan Bayramını kutluyorum. Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir.

Bu anlamlı bayramın Yeşilova halkı için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşehrilerimin ve İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum."