19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun

Açıklama: Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Kategori: Milli Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 19 Mayıs 2019
Geçerli Tarih: 06 Aralık 2019, 07:06

Başkanın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı;

‘’19 Mayıs 1919 Türk Milletinin adeta yeniden doğduğu kutlu bir gündür. Mazlum ve davasında haklı bir milletin zulme ve eziyete karşı başkaldırısı olan 19 Mayıs, necip milletimizin gurur kaynağı olduğu kadar, dünyadaki tüm ezilmiş ve işgale uğramış milletlerin örnek aldığı asil bir direniş ve bağımsızlık hareketidir.

Türkiye, Türk Gençliğinin ellerinde daha da büyüyüp gelişecektir. Ne mutlu ki milletimiz mücadele azmini, birlik ve bütünlüğünü, 19 Mayıs 1919’daki gibi diri tutmakta, yıllar önce yeniden ateşlenen bağımsızlık meşalesi, gelecekte de bizlere ışık tutmaktadır. Türk Gençliği, Türk tarihinin kendisine yüklediği ağır misyonun farkındadır ve bu misyonun gereğini yerine getirme kararlılığı, azmi, cesareti ve kudreti kendisinde mevcuttur.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Milli Mücadele Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyor, Yüce Allah’tan rahmet diler, Milletimizin ve Gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramını kutlarım”