Başkan Veyis BAYSAL'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı

Açıklama: Başkan Veyis BAYSAL, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Kategori: Milli Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 22 Nisan 2019
Geçerli Tarih: 06 Aralık 2019, 06:47

Başkan mesajında; "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yıldönümünü ve Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz."

“Bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan eden yüce Atatürk, böylelikle çocuklara verdiği değere ve yeni Türk Ulusu’nun geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir.”

Çocuklar, “Yarının gençleri ve büyükleri olarak, Ulusumuzun güven ve desteği ile her zaman başarılı olacağınıza yürekten inanıyor, tarihin akışını değiştiren Yüce Türk Ulusu'nun mensubu olmanın verdiği gurur ve güvenle, Cumhuriyet'in korunması ve yaşatılması, ülkemizin her alanda gelişmesi çabalarına öncülük edeceğinize inancımız sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum.

Yeşilova Belediye Başkanı