TEŞEKKÜRLER YEŞİLOVA

Açıklama: 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Yeşilova Belediye Başkanlığı görevine seçilen Veyis BAYSAL'ın Teşekkür Mesajı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 15 Nisan 2019
Geçerli Tarih: 06 Aralık 2019, 06:45

Saygıdeğer Yeşilova'lı Hemşerilerim;

31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir teveccüh göstererek, bizi bu onurlu makama layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum.

Bilmelisiniz ki; hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır.

Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, Sizlerden aldığımız destekle,   “işimiz  HİZMET OLACAKTIR“.

Makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, milletin hizmetkârı olarak, iyi ve kötü günde Belde halkının yanında olmaya gayret edeceğiz.

Beldemizde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle Beldemizi hak ettiği güzelliklerle buluşturacağız.

Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin Beldenin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek kentler arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir Yeşilova oluşturmak en büyük hedefimizdir.

Beldemizi, Sizlere yakışır biçimde geliştirmek, çocuğundan gencine, gencinden yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir Belde oluşturmak, vatandaşın isteklerine cevap verebilmek,  problemlerine çözüm ortağı olabilmek için çalışacağız.

El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle  Eğitim, bilişim-teknoloji alanında, Tarım ve Hayvancılık alanında, Sosyo-ekonomik ve kültürel alanda layık olduğu düzeye taşımak, Kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturmak, park ve yeşil alanlarıyla daha yaşanılabilir bir hale getirmek, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde vatandaşlarımızın her daim yanında olmak için mücadele edeceğiz.

Büyük düşündünüz ve bizi bağrınıza bastınız. Beklentilerinizin farkında olarak, hepinize teşekkür eder, tüm belde halkını selam, sevgi muhabbetlerimi sunuyorum.

Yeşilova Belediye Başkanı