Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun

Açıklama: Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, bu mübarek gecenin başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diledi.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 13 Nisan 2018
Geçerli Tarih: 23 Temmuz 2018, 09:12

Başkan Adnan BAYRAKTAR mesajında; "Ramazan'ın müjdecisi olan üç aylardan Recep Ayı'nın içindeyiz. Buram buram rahmet ve bereket kokan bu aylar içerisinde de kandillerin ayrı bir yeri var. Peygamber Efendimizin kutlu bir yolculuk sonunda Cenab-ı Hakk'a ulaştığı Miraç Gecesi'ni idrak ediyoruz.

Bu gece hep beraber toplumun birlik ve beraberliği için, ülkemizin huzur ve selameti için dua edelim. Umulur ki Cenab-ı Hakk, yapılan dua ve niyazlar hürmetine bizi merhametinden mahrum etmez. Düşkünlerin kurtulması, hastaların şifa bulması, huzursuzlukların son bulması için bu gecenin büyük fırsat olduğunu unutmayalım ve bu fırsatı iyi değerlendirelim."

Yeşilova'lı hemşerilerimizin Miraç kandilini tebrik ediyor, Beldemiz başta olmak üzere bu gecenin; ülkemize, İslam Alemine ve tüm insanlık için hayırlı vesile olmasını temenni ediyorum.