Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Açıklama: Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR, Yeni yıl mesajında 2018 yılının Yeşilova halkına; sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 28 Aralık 2017
Geçerli Tarih: 23 Temmuz 2018, 09:10

Belediye olarak yoğun çalışmalarla 2017 yılını tamamlayarak, yeni umutlarla 2018 yılına birlikte adım atıyoruz. Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim.

2017 yılında Yeşilova'da her alanda beldemizi ileriye taşıyacak birçok çalışmalar yapılarak, önemli mesafeler alındı.

2018 yılı da, Yeşilova'nın ilerlemesi, kalkınması ve her alanda daha ileri seviyeye gelmesi için yeni plan ve projelerin hazırlanıp uygulanacağı bir dönem olacaktır. Çok çalışırsak ve başaracağımıza inanırsak ulaşamayacağımız hedef yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle 2018'in ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış dolu aydınlık bir gelecek getirmesini temenni ediyor, siz değerli Yeşilova halkının yeni yılını kutluyorum.