Yeşilova Hizmete Doyacak

Açıklama: Aksaray Yenigün Gazetesi Beldemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımız Adnan Bayraktar'dan yapılan çalışmalar hakkında röportaj yaptı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 28 Aralık 2017
Geçerli Tarih: 21 Kasım 2018, 06:40

Belediye Başkanı Adnan Bayraktar Yenigün Gazetesine  yaptığı açıklamada;
"Yeşilova Kasabasında yapmış olduğumuz çalışmalar beldemiz için oldukça önemliyatırımların gelmesine sebep olacak. Bu yıl 80 km yol yaparken 90 bin metrekarekilitli taş parke döşedik. Aksaray duble yol açılıyor. Bununla beraber 1 adetbüyük oyun dinlenme parkı, 2 adet küçük çocuk parkı yaptık. Büyük bir düğünsalonu hizmete açıldı. 10 adet Belediyemize araç aldık. Yol süpürme, İtfaiye,traktör, ekskavatör, kamyon araçları makine parkımızda bulunuyor.

Biz Yeşilova kasabamızın daha güzel hizmetlerekavuşması için geceli gündüzlü proje yapmak için çaba harcıyoruz. Yeşilova Belediyemiz için sürpriz bir projemiz var onun hayata geçirilmesi içinAnkara'da görüşmeler yapıyoruz" dedi.