Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Açıklama: Yeşilova Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR, Mevlid Kandili dolayısıyla Yeşilova halkının ve tüm İslam âleminin mübarek kandilini kutladı.
Kategori: Dini Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 29 Kasım 2017
Geçerli Tarih: 16 Aralık 2017, 08:02

“Alemlere rahmet olarak gönderilen, insanlığın efendisi Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed aleyhisselamın doğumu vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandili’ne daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İnsanlık tarihinin en önemli olaylarından biri olan Peygamberimizin doğumu, önemli gelişmelere sebep olmuş, alemlere rahmet, tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmiştir. Fahr-i Kainat Efendimizin yeryüzünü şereflendirişinin yıldönümü, O’nun tüm zamanlara hitap eden ve insanlığa yol gösteren evrensel mesajlarını değerlendirmemiz açısından önemli bir gündür.

Bütün güzellikleri kendi bünyesinde toplayan Peygamber Efendimize olan sevginin tazelendiği bir gün olan Mevlid Kandili vesilesiyle, tüm insanlığın O’nun yüce örnekliğinden nasibini almasını Cenab-ı Mevlâ’dan niyaz ediyorum.

Rabbimiz, gönlümüzde var olan Peygamber sevgisini hiçbir zaman eksik etmesin. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.”