Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

Açıklama: 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun. Kasabamızda görev yapan tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyorum. Adnan BAYRAKTAR
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 22 Kasım 2017
Geçerli Tarih: 16 Aralık 2017, 08:02

Çocuklarımızın eğitimindeki en önemli sorumluluk değerli öğretmenlerimize düşmektedir. Bir çocuğa sevgiyi, saygıyı, barışı, dayanışmayı ve güveni öğreten öğretmenlerimizdir.
       Yarınlarımızı emanet edeceğimiz genç kuşakların, özgür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğüne inanan, laikliği yaşam biçimi olarak benimseyen, topluma karşı sorumluluk duyan, etkili iletişim kurabilen, yapıcı, yaratıcı ve üretken bireyler olarak yetiştirilmeleri, ancak çağdaş eğitimle gerçekleşir.
     Ülkemizi, insanımızı aydınlık bir geleceğe taşımak gibi yüksek ideallere sahip, güç şartlar altında Anadolu'nun her köşesinde görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan, özveri, sabır, emekle çocuklarımızın geleceklerini şekillendiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.