Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 10 Kasım Mesajı

Açıklama: Yeşilova Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 79. ölüm yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 09 Kasım 2017
Geçerli Tarih: 23 Kasım 2017, 17:51

"Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 79. yılında, ulusça saygı, sevgi ve şükranla anıyoruz.
O, bilgisi, sevgisi, hoşgörüsü, barışçılığı ve demokrat kişiliği ile tüm insanlığın saygı duyduğu örnek bir liderdir. Büyük Önder Atatürk, ülkenin ve halkın içinde bulunduğu olanaksızlıklara boyun eğmemiş, kararlı ve dirençli tutumuyla Türk halkını bağımsız Türkiye ülküsü doğrultusunda yönlendirerek zafere ulaştırmıştır. Aramızdan ayrılışının 79. yılında, Türk Ulusu’nun gönlünde ölümsüzleşen Büyük Önder Atatürk’ü bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyorum"