Cumhuriyetimizin 94.Yılı Kutlu Olsun

Açıklama: Yeşilova Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıldönümünü kutladı. CUMHURİYETİMİZİN 94.YILI KUTLU OLSUN.
Kategori: Milli Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 28 Ekim 2017
Geçerli Tarih: 23 Kasım 2017, 17:52

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın Cumhuriyet Bayramı mesajı şöyle: “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutlamaktayız. Kurtuluş Savaşı, ulusumuzun var olma savaşı, Cumhuriyet ise, yeniden dirilişin simgesidir.

Türk toplumunun, tarihte eşine ender rastlanan bir azim ve irade ile zafere ulaştığı İstiklal Harbi, milletimizin bağımsızlık mücadelesinde ne kadar kararlı olduğunun ve vatan topraklarının bölünemeyeceğinin tarihi bir ispatıdır.

Ülkemizin bir ve beraber olarak dünya milletler ailesi içindeki yerini yükseltmesinin önemi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir kez daha ortaya çıkmıştır. Ülke olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ecdadımızın 29 Ekim 1923’te yaktıkları Cumhuriyet meşalesi ile aydınlanırken; muasır medeniyetler seviyesine yükselmek ve lider ülke olmak için de büyük adımlar atıyoruz.

Bu vesileyle; Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yılında başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükran ve minnetlerimizi sunuyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.