Berat Kandiliniz Mübarek Olsun

Açıklama: Yeşilova Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR, Berat Kandili dolayısıyla Yeşilova halkının ve tüm İslam âleminin mübarek kandilini kutladı.
Kategori: Dini Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 10 Mayıs 2017
Geçerli Tarih: 23 Kasım 2017, 17:49

“İslam alemi olarak Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan mübarek Berat Kandili’ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda insanların gönlünde hayırda yarışma ve Allah'a yaklaşma arzusunun zirveye ulaştığına dikkat çeken Başkanımız, "Ramazan'ın müjdecisi olan üç aylardan Şaban Ayı'nın içindeyiz. Buram buram rahmet ve bereket kokan bu aylar içerisinde de kandillerin ayrı bir yeri var.

Günahlardan arınmayı ve Allah’ın mağfiretine ulaşmayı ifade eden Berat Kandili, duaların kabul edildiği bereketli zaman dilimlerinden biridir.

Böyle önemli gün ve geceler, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşandığı anlardır. Bu önemli gecenin daralan kalplere aydınlık, zor durumda olanlara kolaylık vesilesi olması en büyük temennimizdir.

Bu duygularla Berat Kandili’nin tüm dünyada barışın, kardeşliğin, sevginin, saygının hakim olmasına vesile olmasını diler; Yeşilova'lıların, Ülkemizin ve İslam aleminin mübarek gecesini tebrik ederim.”