Parabaşlı'ya Park Yapılıyor

Açıklama: Yeşilova Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR'ın Projeleri arasında yer alan Park Projesinin ikincisi Parabaşlı Mahallesine yapılıyor. Yeşilova Belediyesi çalışıyor, Yeşilova güzelleşiyor, Yeşilova modernleşiyor...
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 04 Mayıs 2017
Geçerli Tarih: 16 Aralık 2017, 08:04

Belediyemiz tarafından yaptırılan park kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR, amaçlarının Yeşilova Kasabasını modernleştirmek, yaşanabilir kılmak olduğunu belirterek, bu kapsamda birçok çalışma yaptıklarını ve çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini vurguladı. Yeni yapılan park ve sosyal aktivite alanının kasaba halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Başkanımız Adnan BAYRAKTAR, kasaba halkının nezih ve yeşil bir alana daha kavuştuğunu ve halkımızın bu ortamda rahatça vakit geçirip dinleneceklerini söyledi.

Yeni parkı gezen kasaba halkı ise çalışmalarından dolayı Adnan BAYRAKTAR'a teşekkür etti.