23 Nisan Coşkuyla Kutlandı.

Açıklama: Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yeşilova İbrahim Ethem Baysal Ortaokulunda coşkuyla kutlandı.
Kategori: Milli Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 04 Mayıs 2017
Geçerli Tarih: 23 Kasım 2017, 17:51

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Yeşilova İbrahim Ethem Baysal Ortaokulunda da coşkuyla kutlandı.

Kutlama programına Belediye Başkanı Adnan Bayraktar, Okul idarecileri ve halkımız katıldı.
Başkan konuşmasında;
“Bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan eden yüce Atatürk, böylelikle çocuklara verdiği değere ve yeni Türk Ulusu’nun geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir.”

Çocuklar, “Yarının gençleri ve büyükleri olarak, Ulusumuzun güven ve desteği ile her zaman başarılı olacağınıza yürekten inanıyor, tarihin akışını değiştiren Yüce Türk Ulusu'nun mensubu olmanın verdiği gurur ve güvenle, Cumhuriyet'in korunması ve yaşatılması, ülkemizin her alanda gelişmesi çabalarına öncülük edeceğinize inancımız sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum".
dedi.