30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

Açıklama: Yeşilova Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Kategori: Milli Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 29 Ağustos 2016
Geçerli Tarih: 24 Kasım 2017, 04:52

Başkan Adnan BAYRAKTAR; “Milletlerin tarihlerinde önemli günler vardır. 30 Ağustos Zafer Bayramı da milletimiz için çok önemli günlerden biridir. 30 Ağustos, milletimizin bağımsızlık inancını, vatan sevgisini tüm dünyaya ilan ettiği onur ve gurur günüdür.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş temellerini atan bu zafer, bugün emin adımlarla yoluna devam eden ülkemiz için yeni bir başlangıç olmuştur. O gün milletimizin içinde olduğu birlik ve beraberlik ruhu bugün ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacaktır.

15 Temmuz’da FETÖ terör örgütünün yaptığı ihanet sonrası milletimizin ayağa kalkışını ve kahramanlığını yeniden hatırladık. Bütün dünyaya milletimizin asla diz çökmeyeceğini ve boyun eğmeyeceğini gösterdik. Milletin istiklaline, istikbaline göz dikenler bilsin ki; el uzatanların eli kırılacak, göz dikenlerin gözü çıkarılacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”