Yeşilova'ya Şehit Ateşi Düştü.

Açıklama: Türkiye’ye 15 Temmuz 2016'da yapılan darbe girişiminde Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığı’na yapılan saldırıda hemşehrimiz Önder GÜZEL şehit oldu.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 17 Temmuz 2016
Geçerli Tarih: 24 Kasım 2017, 04:51

Türkiye’ye 15 Temmuz 2016'da yapılan darbe girişiminde Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığı’na tank ve savaş uçaklarıyla yapılan saldırıda 2’inci sınıf Emniyet Müdürü olan Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı Yeşilova'lı hemşehrimiz Önder GÜZEL (46) şehit oldu.

Yeşilva'lı (Köseli Mahallesi) Şehit olan 2'inci sınıf Emniyet Müdürü ve Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı Önder Güzel, üç ay önce Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde terör örgütü PKK ile özel harekat polisleri arasında çıkan silahlı çatışmada şehit düşen Aksaraylı Özel Harekat Polisi Sinan Kunduracı'nın (24) şehit cenazesi töreni için Aksaray'a gelmişti. Burada şehit ailesiyle yakından ilgilenen Şehit Güzel, şehidin babasını biran bile yalnız bırakmamıştı. Şehit Kunduracı'nın cenaze namazında saf tutan Şehit Güzel, 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi Türkiye'ye yapılmaya çalışılan darbe girişiminde Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda darbe girişiminde bulunanların gerçekleştirdiği hava saldırısı sonucu şehit düştü.
Şehit Önder GÜZEL, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Şehidimize Allah'tan rahmet, beldemize ve yakınlarına başsağlığı dilerim.

Şehit Önder GÜZEL'in Aksaray Paşacık Mahallesindeki babaevi bayraklarla donatıldı.