Vali Aykut PEKMEZ Göreve Başladı

Açıklama: 1 Haziran 2016 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Aksaray Valisi olarak atanan Aykut Pekmez görevine başladı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 14 Haziran 2016
Geçerli Tarih: 24 Kasım 2017, 04:51

1 Haziran 2016 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Aksaray Valisi olarak atanan Aykut PEKMEZ görevine başladı.

Valilik önünde gerçekleştirilen karşılama programına Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Aykut Pekmez Valilik önünde protokol üyeleriyle selamlaştıktan sonra çevredeki vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlarla da selamlaşan Vali Pekmez daha sonra Makamında değerlendirmelerde bulundu.

Vali Aykut Pekmez yaptığı açıklamada: “ Hepinizin bildiği gibi 30.05.2016 tarihli Valiler Kararnamesi ile Aksaray Valiliğine atandım. Bugün de resmi olarak görevime başlamış oldum, şahsım ve İlimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederken, bizi bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız olmak üzere hükümetimize şükranlarımı sunuyorum.

Aksaray’a Vali olarak atanmaktan dolayı büyük onur duyduğumu ve bugünden itibaren Aksaray İlinin, Aksaraylı hemşerilerimizin hizmetkarı olacağımızı ifade etmek istiyorum.

Tüm vatandaşlarımıza en derin saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu.