REYHAN MUN
Ölüm Tarihi :5/19/2018

Yeşilova Lisesi Bahçesine Kilitli Parke Taşı Döşemesi Yapıldı.

Tarih 27 Mayıs 2015, 19:19 Editör Yeşilova Belediyesi

Beldemizde bulunan Yeşilova Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine çevre düzenlemesi kapsamında Kilitli Parke Taşı döşemesi ve Basketbol sahası yapıldı.

Beldemizde bulunan Yeşilova Çok Programlı Anadolu  Lisesi bahçesine çevre düzenlemesi kapsamında Kilitli Parke Taşı döşemesi ve Basketbol sahası yapıldı. Okul Müdürü Cemil DEMİR'in başlattığı çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Adnan BAYRAKTAR beldemizde bulunan okullara sürekli destek verdiklerini, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Okul Aile Birliği Başkanı  Bayram ALDIRMAZ'da başta belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR olmak üzere, Okulumuzda öğrencilerin en iyi eğitimi almaları için gayret gösteren Okul Müdürü Cemil DEMİR'e ve değerli öğretmenlere ayrıca desteklerini esirgemeyen Yeşilova'lı hemşehrilerimize teşekkür ederek, okul bahçesine yapılan kilitli taş döşemesinin ve basketbol sahasının Yeşilovamıza, okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diledi.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun. Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR'ın Ramazan-ı Şerif ayı kutlama mesajı.

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı Başkan Adnan BAYRAKTAR, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Ç...

2015 YILIN BAŞKANI