REYHAN MUN
Ölüm Tarihi :5/19/2018

YGS Sınavında Başarılar

Tarih 13 Mart 2015, 23:45 Editör Yeşilova Belediyesi

Başkan Adnan BAYRAKTAR, hafta sonu yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

15 Mart 2015 Pazar Günü YGS Sınavına Girecek Olan Öğrencilerimize Başarılar.

Başkan; "Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimize, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları YGS sınavında başarılar diliyorum".

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bu önemli sınavda başarılı olacaklarına inancım tam olmakla birlikte YGS sınavını öğrencilerimizin ‘hayat sınavı’ gibi görmemeleri de en büyük dileğimdir. Söz konusu sınav her ne kadar önemli olsa da, hayatta hiçbir şey öğrencilerimizin sağlığından daha önemli değildir. Öğrencilerimizin bu duygu ve düşüncelerle stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri durumunda bilgi ve birikimlerini en üst düzeyde yansıtacaklarına inanıyor, YGS’ye girecek tüm gençlerimize tekrar başarılar diliyorum”

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun. Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR'ın Ramazan-ı Şerif ayı kutlama mesajı.

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı Başkan Adnan BAYRAKTAR, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Ç...

2015 YILIN BAŞKANI