REYHAN MUN
Ölüm Tarihi :5/19/2018

Mezarlıklara Çam Ağacı Dikildi.

Tarih 20 Ocak 2015, 20:48 Editör Yeşilova Belediyesi

Beldemiz Koçaş yolu ile Alasakallı ve Parabaşlı Mahallesi Mezarlıklarına Çam Ağacı dikildi.

Göreve geldiği günden bu yana Yeşilova için çalışan Belediye Başkanımız Adnan BAYRAKTAR çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Yeşilova Belediyesi

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun. Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR'ın Ramazan-ı Şerif ayı kutlama mesajı.

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı Başkan Adnan BAYRAKTAR, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Ç...

2015 YILIN BAŞKANI