REYHAN MUN
Ölüm Tarihi :5/19/2018

Yeşilova Lisesi Voleybol Takımı 3. oldu.

Tarih 11 Ocak 2015, 19:10 Editör Yeşilova Belediyesi

Okunma Sayısı : 1992

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Genç Kızlar Voleybol turnuvasında Yeşilova Çok Programlı Anadolu Lisesi Volaybol Takımı 3. oldu.

Yeşilova Çok Programlı Anadolu Lisesi Volaybol Takımı, Genç Kızlar Voleybol turnuvası 3.lük maçında Abdulhamit Han Fen Lisesini 3-1 kazanarak 3. oldu.

Okul Müdürü Cemil DEMİR bir çok lisenin katıldığı turnuvadan 3. olmanın büyük başarı olduğunu belirterek, bu başarıda emeği geçen Yeşilova Çok Programlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenine ve öğrencilerine teşekkür etti.

Ayrıca Okulun müsabakalara katılması için her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Adnan BAYRAKTAR'a teşekkür etti.

Bu haber 1992 defa okunmuştur.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun. Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR'ın Ramazan-ı Şerif ayı kutlama mesajı.

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı Başkan Adnan BAYRAKTAR, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Ç...

2015 YILIN BAŞKANI