İstiklal Marşının Kabulünün 101.Yılı

Tarih 11 Mart 2022, 21:50 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, “12 Mart İstiklal Marşının Kabulü” günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL mesajında;

“Her okunuşta göğsümüzü kabartan, İstiklal Marşımız kurtuluş mücadelemizin kazanıldığı dönemin şartlarını ve mücadelenin şiddetini anlatmaktadır. Aziz Türk Milletimizin büyük bir azimle ve fedakarlıkla vermiş olduğu bağımsızlık mücadelesi gerçek bir kahramanlık öyküsüdür.

Bu mücadeleyi de dizelere döken Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle ve minnetle anıyorum. Mekanı cennet olsun.

Allah, bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın.” dedi.

Milli Bayram Kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun Türk milletinin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 99. yılı...

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun