30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

Tarih 30 Ağustos 2021, 21:52 Editör Yeşilova Belediyesi

Türk milletinin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 99. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz.

Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyor; başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.

Milli Bayram Kutlama

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun