Kurban Bayramımız Mübarek Olsun

Tarih 16 Temmuz 2021, 12:13 Editör Yeşilova Belediyesi

Yeşilova Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınladı.

"Kurban Bayramımız Mübarek Olsun"

Başkan mesajında; “Gönül birliği oluşturarak birbirimize kenetlendiğimiz, yardımlaşma ve hoşgörü mevsiminin güzel esintisini üzerimizde hissettiğimiz, küslüklerin ortadan kalktığı, barışın birleştirici gücünün hâkim olduğu, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramı’nı, hep birlikte idrak etmenin sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir. Böyle günlerde, Ailemiz, akrabalarımız ve dostlarımızla birlikte güzel anılar biriktirerek kutlayacağımız bu bayramda, yardıma muhtaç, kimsesiz, yoksul, hasta, yaşlı, engelli ve darda olan kardeşlerimizi unutmamalı, gerçekleştireceğimiz ziyaretlerle kardeşlik duygularımızı güçlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz eder, başta Yeşilova'lı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramı tebrik ediyorum."

Dini Bayram Kutlama

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun Belediye Başkanı Vayis BAYSAL, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, bu mübarek gecenin başta ülkemiz...