Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Tarih 31 Aralık 2020, 19:00 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, Yeni yıl mesajında 2021 yılının Yeşilova halkına; sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun
Belediye olarak yoğun çalışmalarla 2020 yılını tamamlayarak, yeni umutlarla 2021 yılına birlikte adım atıyoruz. Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa öncelikle sağlık, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim.

2020 yılında Yeşilova'da her alanda beldemizi ileriye taşıyacak birçok çalışmalar yapılarak, önemli mesafeler alındı.

2021 yılı da, Yeşilova'nın ilerlemesi, kalkınması ve her alanda daha ileri seviyeye gelmesi için yeni plan ve projelerin hazırlanıp uygulanacağı bir dönem olacaktır. Çok çalışırsak ve başaracağımıza inanırsak ulaşamayacağımız hedef yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının kasabamız, ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için sağlık, huzur ve barış dolu aydınlık bir gelecek getirmesini temenni ediyor, siz değerli Yeşilova halkının yeni yılını kutluyorum.

Yeşilova'nın Nüfus Sayısı 4.022

Yeşilova'nın Nüfus Sayısı 4.022 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) adrese dayalı nüfus kayıt sistemi verilerine göre 31 Aralık 2020 tarihi itibariyle...

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı Yeşilova Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.