Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun

Tarih 27 Ekim 2020, 23:29 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini kutladı.

Mevlid Kandili’nin tüm insanlığa ve İslam dünyasına barış, adalet ve hayırlar getirmesini temenni ederek; “Peygamber Efendimizin doğduğu gün olan Mevlid Kandilinizi tebrik ediyorum.

Sevgi ve imanı toplumsal barışın temel taşı yapan Peygamber Efendimiz, insanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlâkî erdemlerin odaklandığı bir şahsiyettir. O’nun hayatında bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güçlü bir ışık, güzel bir örnek vardır. Peygamber Efendimizin insanlığın huzur ve mutluluğunu esas alan çağrısına, bizler de geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız ve gençlerimize sağlıklı bir şekilde aktarıp yaşatılması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Bu günler toplumsal birlik ve beraberliğin, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı günlerdir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Mevlid Kandilimizin bütün Müslümanlara huzur getirmesini, Pandemi başta olmak üzere, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların aşılmasına, kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine ve yeni rahmet kapılarının açılmasına vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan diliyor, hemşerilerimizin ve tüm İslâm âleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum.

Dini Bayram Kutlama

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.