Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Tarih 29 Temmuz 2020, 22:55 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Veyis BAYSAL’ın Kurban Bayramı mesajı;

"Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilindiği üzere Bayramlar; birleştirici ve bütünleştirici özelliği ile toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. İyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimizdir. Kısacası Bayramlarımız millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Kurban Bayramının insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Dini Bayram Kutlama

Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun

Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin Mevlid Kandili...

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.