Kadir Gecemiz Mübarek Olsun

Tarih 18 Mayıs 2020, 12:50 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kadir Gecesi : 19 Mayıs 2020 Salı

Başkan Veyis BAYSAL Mesajında; "Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz.

Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır.

Bu münasebetle tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, saygılar sunarım."

Dini Bayram Kutlama

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.