POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN

Tarih 07 Nisan 2020, 13:25 Editör Yeşilova Belediyesi

Huzur ve güvenliğimiz için fedakarca çalışan Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

#PolisHaftası 🇹🇷

Vatan uğruna şehit düşen polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı Yeşilova Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Kutlu Olsun

Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Kutlu Olsun Belediye BaşkanıVeyis BAYSAL, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı...