POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN

Tarih 07 Nisan 2020, 13:25 Editör Yeşilova Belediyesi

Huzur ve güvenliğimiz için fedakarca çalışan Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

#PolisHaftası 🇹🇷

Vatan uğruna şehit düşen polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Yeni Yılınız Kutlu Olsun Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, Yeni yıl mesajında 2021 yılının Yeşilova halkına; sağlık, başarı, huzur ve mutluluk ...

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı Yeşilova Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.