Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun

Tarih 21 Mart 2020, 11:56 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanı Vayis BAYSAL, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, bu mübarek gecenin başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada sağlık, barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diledi.

KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Başta Yeşilova'lı hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm İslam aleminin Miraç Kandil'ini tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin Kasabamıza, Ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Veyis Baysal

Dini Bayram Kutlama

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.