Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Kutlu Olsun

Tarih 17 Mart 2020, 22:52 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye BaşkanıVeyis BAYSAL, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı...

ÇANAKKALE ZAFER - 18 Mart 1915

Belediye Başkanı Veyis BAYSAL mesajında, "Çanakkale Zaferi, nesilden nesile aktarılan bir kahramanlık destanıdır"

"18 Mart 1915, dünyaya gösterdiğimiz şanlı destanımızın tarihidir. Bizler bu vatan için canıyla, kanıyla savaşan ve feda eyleyen ecdadımızın aziz hatıralarını yaşatmak, emanetlerine sahip çıkmakla mükellefiz. Bu vatan toprakları, ülkesi için, bayrağı için, vatanı için, milleti için uğrunda hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimizin bizlere mirasıdır.

Bu duygularla, Çanakkale Zaferi'nin 105. yılını kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan için can veren aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyorum" dedi.

İstiklal Marşının Kabulünün 99.Yılı

İstiklal Marşının Kabulünün 99.Yılı Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, “12 Mart İstiklal Marşının Kabulü” günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkandan Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

Başkandan  Kadınlar Günü Kutlama Mesajı Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan bir mesaj yayınladı.