İstiklal Marşının Kabulünün 99.Yılı

Tarih 12 Mart 2020, 13:03 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, “12 Mart İstiklal Marşının Kabulü” günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımızz Veyis BAYSAL mesajında;
“Her okunuşta göğsümüzü kabartan, İstiklal Marşımız kurtuluş mücadelemizin kazanıldığı dönemin şartlarını ve mücadelenin şiddetini anlatmaktadır. Aziz Türk Milletimizin büyük bir azimle ve fedakarlıkla vermiş olduğu bağımsızlık mücadelesi gerçek bir kahramanlık öyküsüdür.
Bu mücadeleyi de dizelere döken Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle ve minnetle anıyorum. Mekanı cennet olsun.
Allah, bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın.” dedi.

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı Yeşilova Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN

POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN Huzur ve güvenliğimiz için fedakarca çalışan Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.