İstiklal Marşının Kabulünün 99.Yılı

Tarih 12 Mart 2020, 13:03 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, “12 Mart İstiklal Marşının Kabulü” günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımızz Veyis BAYSAL mesajında;
“Her okunuşta göğsümüzü kabartan, İstiklal Marşımız kurtuluş mücadelemizin kazanıldığı dönemin şartlarını ve mücadelenin şiddetini anlatmaktadır. Aziz Türk Milletimizin büyük bir azimle ve fedakarlıkla vermiş olduğu bağımsızlık mücadelesi gerçek bir kahramanlık öyküsüdür.
Bu mücadeleyi de dizelere döken Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle ve minnetle anıyorum. Mekanı cennet olsun.
Allah, bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın.” dedi.

Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Kutlu Olsun

Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Kutlu Olsun Belediye BaşkanıVeyis BAYSAL, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı...

Başkandan Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

Başkandan  Kadınlar Günü Kutlama Mesajı Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan bir mesaj yayınladı.