Başkandan Şehitlerimiz İçin Taziye Mesajı

Tarih 03 Mart 2020, 20:02 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, İdlib'te düzenlenen saldırı sonrasında şehit düşen Mehmetçikler için taziye mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Veyis BAYSAL mesajında şu açıklamalarda bulundu: "Türkiye'nin milli güvenliğini sağlamak üzere Suriye'nin İdlib kentinde görev yapan askerlerimize yönelik Esed rejim unsurlarının alçakça yapmış olduğu hava saldırısı sonucu şehit düşen 33 kahraman Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." dedi.

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı Yeşilova Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN

POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN Huzur ve güvenliğimiz için fedakarca çalışan Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.