Başkandan Şehitlerimiz İçin Taziye Mesajı

Tarih 03 Mart 2020, 20:02 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, İdlib'te düzenlenen saldırı sonrasında şehit düşen Mehmetçikler için taziye mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Veyis BAYSAL mesajında şu açıklamalarda bulundu: "Türkiye'nin milli güvenliğini sağlamak üzere Suriye'nin İdlib kentinde görev yapan askerlerimize yönelik Esed rejim unsurlarının alçakça yapmış olduğu hava saldırısı sonucu şehit düşen 33 kahraman Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." dedi.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Yeni Yılınız Kutlu Olsun Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, Yeni yıl mesajında 2021 yılının Yeşilova halkına; sağlık, başarı, huzur ve mutluluk ...

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı Yeşilova Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.