Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun

Tarih 27 Şubat 2020, 00:47 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, mübarek üç ayların habercisi olan Regaib Kandilinin ve mübarek üç ayların tüm dünyada kardeşliğe ve huzura vesile olmasını diledi.

Regaib Kandili, üç ayların başlangıcı ve Ramazan-ı Şerif'in müjdecisidir. Bu gece ile artık, bolluk, bereket, iyilik ve sevginin kalbe dolduğu üç aylara ulaşmış ve de on bir ayın sultanı Ramazan'ın gölgesini üzerimizde hissetmiş bulunuyoruz. Bu vesileyle insanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda huzura ve kardeşliğe vesile olması dileğiyle tüm İslam aleminin ve Yeşilova'lı hemşerilerimin Kandilini kutluyorum.

Kandiliniz Mübarek Olsun.

Dini Bayram Kutlama

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.