ŞEHİDİN VAR AKSARAY

Tarih 04 Şubat 2020, 21:31 Editör Yeşilova Belediyesi

Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurları tarafından yapılan bombalı saldıırı sonucunda Akçakent Köyünden hemşehrimiz Piyade Uzman Onbaşı Kadir YILDIZ Şehit olmuştur.

"ŞEHİDİMİZ VAR AKSARAY"

Canımız, yüreğimiz yandı. İdlip’te rejim unsurları tarafından yapılan saldırı sonucu şehit düşen 6 Kahraman askerimiz içinde hemşehrimiz Piyade Uzman Onbaşı Kadir Yıldız'ında şehit olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrendik.

Allah'tan şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum.
Allah kederli ailelerine Aksaray'ımıza ve ülkemize sabırlar ihsan etsin.

Yeşilova Nüfus Sayısı 4.140

Yeşilova Nüfus Sayısı 4.140 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) adrese dayalı nüfus kayıt sistemi verilerine göre 31 Aralık 2019 tarihi itibariyle...

Başkanımız Evren DİNÇER'i Ziyaret Etti

Başkanımız Evren DİNÇER'i Ziyaret Etti Belediye Başkanımız Veyis Baysal, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.