Başkanımız Evren DİNÇER'i Ziyaret Etti

Tarih 08 Ocak 2020, 21:24 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanımız Veyis Baysal, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Veyis Baysal, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ile karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Başkanımız ziyaretin anısına Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e tablo hediye etti.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ise Başkanımız Veyis Baysal’a nazik ziyaretinden ve hediyesinden dolayı Teşekkür etti.

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı Yeşilova Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN

POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN Huzur ve güvenliğimiz için fedakarca çalışan Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.