Başkanımız Evren DİNÇER'i Ziyaret Etti

Tarih 08 Ocak 2020, 21:24 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanımız Veyis Baysal, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Veyis Baysal, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ile karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Başkanımız ziyaretin anısına Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e tablo hediye etti.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ise Başkanımız Veyis Baysal’a nazik ziyaretinden ve hediyesinden dolayı Teşekkür etti.

Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Kutlu Olsun

Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Kutlu Olsun Belediye BaşkanıVeyis BAYSAL, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı...

İstiklal Marşının Kabulünün 99.Yılı

İstiklal Marşının Kabulünün 99.Yılı Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, “12 Mart İstiklal Marşının Kabulü” günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.