REYHAN MUN
Ölüm Tarihi :5/19/2018

Başkan Adnan BAYRAKTAR Göreve Başladı.

Tarih 04 Nisan 2014, 14:02 Editör Yeşilova Belediyesi

Okunma Sayısı : 2032

30 Mart Yerel Seçimlerinde Ak Partiden Yeşilova Belediye Başkanı seçilen Adnan BAYRAKTAR, düzenlenen törenle Yeşilova Belediye Başkanlığı görevini devraldı ve Başkanlık makamına oturdu.

Yeşilova'nın genç Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR Cuma namazı sonrası belediye önünde düzenlenen tören tebrikleri kabul etti.  Başkan, vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı.

Başkan Adnan BAYRAKTAR halkımızın teveccühü ile getirildiği bu kutsal görevin sorumluluğunu bildiğini, halkımızın verdiği bu emanete sahip çıkacağına, kasabamıza için en iyi hizmeti sunacağına söz vererek, destekleyen halkımızı da teşekkür etti.

30 Mart Yerel Seçimlerinde Ak Partiden Yeşilova Belediye Başkanı seçilen Adnan BAYRAKTAR, düzenlenen törenle Yeşilova  Belediye Başkanlığı görevini eski Başkan Sıtkı KOÇ'tan devraldı ve Başkanlık makamına oturdu.

Bu haber 2032 defa okunmuştur.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun. Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR'ın Ramazan-ı Şerif ayı kutlama mesajı.

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı Başkan Adnan BAYRAKTAR, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Ç...

2015 YILIN BAŞKANI