Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

Tarih 09 Ağustos 2019, 20:13 Editör Yeşilova Belediyesi

Tüm Hemşehrilerimin Kurban Bayramını Kutlar, Sağlık, Mutluluk ve Esenlikler Dilerim.
Yeşilova Belediye Başkanı

Bayramlar toplum olarak birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı sevgi, saygı ve hoşgörünün zirveye çıktığı belki de en anlamlı günlerimizdir.

Birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, yüzyıllardır bizleri birbirimize bağlayan manevi unsurlardan biri olan Kurban Bayramının, Yeşilova halkına sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, saygılarımı sunuyorum.

Dini Bayram Kutlama

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Kadir Gecemiz ve Cuma'mız Mübarek Olsun

Kadir Gecemiz ve Cuma'mız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.