Başkanımız CENAP AŞÇI'yı Ziyaret Etti

Tarih 14 Temmuz 2019, 17:19 Editör Yeşilova Belediyesi

Değerli büyümüz bir dönem Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yapmış kasabamızın yetiştirmiş olduğu Mümtaz insanlardan Sayın Cenap AŞÇI ‘ yı makamında ziyaret ettik.

Kendisi ile Kasabamızın problemleri hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Kasabamızı geleceğe taşımak ve daha güzel hizmetler yapabilmek için bize hertürlü desteği vereceğini beyan etti kendisine şahsım ve Yeşilova halkı adına teşekkür ederim.

Başkanımız Evren DİNÇER'i Ziyaret Etti

Başkanımız Evren DİNÇER'i Ziyaret Etti Belediye Başkanımız Veyis Baysal, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Yeni Yılınız Kutlu Olsun Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, Yeni yıl mesajında 2020 yılının Yeşilova halkına; sağlık, başarı, huzur ve mutluluk ...