Başkanımız CENAP AŞÇI'yı Ziyaret Etti

Tarih 14 Temmuz 2019, 17:19 Editör Yeşilova Belediyesi

Değerli büyümüz bir dönem Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yapmış kasabamızın yetiştirmiş olduğu Mümtaz insanlardan Sayın Cenap AŞÇI ‘ yı makamında ziyaret ettik.

Kendisi ile Kasabamızın problemleri hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Kasabamızı geleceğe taşımak ve daha güzel hizmetler yapabilmek için bize hertürlü desteği vereceğini beyan etti kendisine şahsım ve Yeşilova halkı adına teşekkür ederim.

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı Yeşilova Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.