Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Tarih 03 Haziran 2019, 03:39 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Yeşilova Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Veyis BAYSAL, “Bütün hemşehrilerinin ve İslâm âleminin Ramazan Bayramını kutluyorum. Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir.

Bu anlamlı bayramın Yeşilova halkı için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşehrilerimin ve İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum."

Dini Bayram Kutlama

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun Tüm Hemşehrilerimin Kurban Bayramını Kutlar, Sağlık, Mutluluk ve Esenlikler Dilerim. Veyis BAYSAL Yeşilova Beledi...

Kadir Gecemiz ve Cuma'mız Mübarek Olsun

Kadir Gecemiz ve Cuma'mız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.