Kadir Gecemiz ve Cuma'mız Mübarek Olsun

Tarih 29 Mayıs 2019, 00:24 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kadir Gecesi : 31 Mayıs 2019 Cuma

Başkan Veyis BAYSAL Mesajında; "Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz.

Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır.

Bu münasebetle tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, saygılar sunarım."

Dini Bayram Kutlama

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun Tüm Hemşehrilerimin Kurban Bayramını Kutlar, Sağlık, Mutluluk ve Esenlikler Dilerim. Veyis BAYSAL Yeşilova Beledi...

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.